További fogókarok és a RIEDL Shuttle rendszer

Ha növelni kell a gyógyszertár teljesítményét 1, a RIEDL Phasys 2 vagy több fogókarral is ellátható, a rendszer méretétől függetlenül.
Valamennyi fogókar elsősorban a raktár egy adott részében dolgozik, és csak szükség esetén küldi a rendszer a raktár egyéb részeibe (például, amikor a szokásostól eltérő területen folyik a kiadagolás, vagy ha egy másik fogókar nem működik.

A fogókarok teljesítményének maximális kihasználása érdekében külön telepíthető a RIEDL Shuttle belső mozgatórendszer (4 vagy több fogókar esetén javasolt).
A rendszer fő része egy a raktárban 5 méter/mp sebességgel mozgó kocsi (ez a futószalagos rendszernél 5-ször gyorsabb) valamint speciális dobozok, ideiglenes tárolók. A polcokról történő kitárolás és a termékek eljuttatása az adagolópontokhoz ezáltal aszinkron módon történik, így a fogókarok saját munkaterületükön dolgozhatnak, és teljesítményük maximálisan kihasználható.
További fogókarok bármikor telepíthetők, a RIEDL Phasys telepítése után is. Ilyenkor a rendszert kevesebb mint egy órára kell leállítani. A RIEDL Shuttle rendszer jövőbeni telepítéséhez a robotstruktúra megelőző beállítására van szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/httpd/www/premiergmed.hu/pharmarobot/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/httpd/www/premiergmed.hu/pharmarobot/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/httpd/www...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/httpd/www/premiergmed.hu/pharmarobot/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52