Gyógyszerautomata

A hagyományos adagolási módok mellett a GYÓGYSZERAUTOMATA opciónak köszönhetően a RIEDL Phasys lehetővé teszi az automatizált raktárban lévő gyógyszerek folyamatos, 24 órás értékesítését és/vagy automatikus kiadását (amennyiben a hatályos törvények ezt engedik).


Az alapötlet ugyanaz, mint az ATM pénzkiadó automaták esetén.
A vásárlók egy felhasználóbarát hardver- és szoftver interfészt használnak (amely egy gyógyszertár külső falára vagy ablakára telepíthető), amelyen vásárlás előtt megtekinthetik a termékek képét és valamennyi azokra vonatkozó információt.
A gép segítségével kiadható gyógyszerek listáját a rendszerrel integrált gyógyszertári szoftver tárolja, vagy amennyiben ez a funkció a gyógyszertár irányítási rendszerben nem áll rendelkezésre, egy ad hoc interfész is használható.
A gyógyszertár irányítási rendszerrel történő integráció lehetővé teszi a kiadóautomatán keresztül értékesített gyógyszerek ellenőrzését. A 24 órás kiadóautomata korszerű fizetési rendszerekkel is ellátható (ATM vagy bankkártya), és gyógyszertár grafikai arculatának használatával egyénivé alakítható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/httpd/www/premiergmed.hu/pharmarobot/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/httpd/www/premiergmed.hu/pharmarobot/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/httpd/www...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/httpd/www/premiergmed.hu/pharmarobot/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52