A Gazdagréti patikában két RIEDL robot dolgozik egyszerre

Büszkék vagyunk, hogy hazánk egyik legnagyobb gyógyszertára a Gazdagréti Patika hosszas és alapos elemzés után a német, harmadik generációs, Riedl patikarobotot választotta.

Az első robot a földszinten helyezkedik el több mint 6000 doboz készítményt tárolva. A második robot a legfelső emeleten, az irodaszint feletti tetőtérben kapott helyet, több mint 12 méter hosszan, 25000 doboz gyógyszernek adva helyet. A fenti robot automata betöltő rendszerrel könnyíti meg a betárolási feladatokat. Az LXline rendszeréből elrendelt gyógyszerek mind a 6 tára kiszolgálását csigák és futószalagok összehangolásával pár másodperc alatt végzi el.

Úgy érezzük, hogy a Gazdagréti Patika speciális igényeit a legapróbb részletekig sikerült megvalósítani. A robot rendkívül gyors, a továbbitó rendszerek ellenére is. A nagy robot a tetőtér átalakítását követően lett telepítve 12 m hosszan 3,5 m magasságig egy félautomata és egy automata betöltő rendszerrel együtt. A video bemutatja a teljes koncepciót melyet a tulajdonos a legapróbb részletekig megálmodott.
Megbízhatóság, Gyorsaság, Rugalmasság, Gazdaságosság!!! Köszönjük a bizalmat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük